Blogging

Articol Gambling: mărește-ți șansele de câștig

Cum să-ți mărești șansele de a câștiga la cazino

Visul fiecărui jucător este să intre într-un cazinou, să parieze câteva monede și să câștige marele jackpot. Din păcate, acest lucru nu este foarte posibil și nici foarte probabil. Alege cele mai bune cote posibile și ia în considerare sfaturile noastre pentru a-ți maximiza șansele de a pleca dintr-un cazino cu un câștig cât mai substanțial.

1. Verifică rata de plată a sloturilor și a jocurilor de masă

Cunoașterea ratei de revenire la jucător (RTP) este foarte importantă. Aceasta este proporția de bani câștigați de jucători în funcție de totalul pariurilor lor.

În medie, sloturile au un procent de plată peste 85% (procentul este mai mare în cazul sloturilor online), Blackjackul are un RTP de 94%, Ruleta de 97% și Baccarat de 98,5%, dar aceste statistici variază mult în funcție de țări și variante de joc.

Încearcă să te orientezi spre variante cu un RTP între 95% și 99%. Acestea sunt cele care vor aduce cei mai mulți bani.

2. Învață regulile și strategiile jocurilor

Unul dintre cele mai importante lucruri este să cunoști regulile jocului pe care îl începi. Trebuie să stăpânești toate combinațiile câștigătoare pentru a profita la maxim de pariurile tale. De exemplu, urmărește cu atenție tabelul de plată înainte de a introduce jetoanele într-o mașina de slot.

De asemenea, poți trage cu ochiul la ceilalți jucători pentru a te asigura că ai înțeles regulile și pentru a vedea care sunt strategiile câștigătoare. Ai grijă însă la sfaturile altor jucători, s-ar putea să nu fie foarte raționale sau binevoitoare.

Cunoscând perfect matematica jocului, poți îmbunătăți rata de redistribuire până la 99% la Blackjack, de exemplu. Unul dintre singurele jocuri în care abilitățile și antrenamentul contează cu adevărat este pokerul. Într-adevăr, dacă ești un jucător de poker bun, vei avea în mod natural o valoare așteptată pozitivă și vei câștiga bani pe termen lung.

3. Nu încerca să recâștigi banii pierduți și să fixează-ți un buget maxim

Unul dintre cele mai importante sfaturi este să nu pariezi niciodată pentru a încerca să recâștig banii pierduți anterior.

După ce ești cufundat în atmosfera cazinoului, nu este întotdeauna ușor să respecți aceste sfaturi. Într-adevăr, efervescența și sunetele monedelor te fac să-ți dorești să joci din nou și din nou.

Acesta este motivul pentru care este mai bine să intri într-un cazinou cu o sumă fixă și să lași cardurile bancare acasă. Ispita va fi mai puțin puternică.

4. Spune stop atunci când e cazul

Un jucător de cazino bun știe când să se oprească. Dacă câștigi mult dintr-o dată, pune deoparte banii investiți inițial și joacă doar jetoanele suplimentare pe care tocmai le-ai câștigat. Te vei feri astfel de pierderi financiare. Majoritatea cazinouri online pun la dispoziția jucătorilor posibilitatea de a seta o pauza, sau de a stabili limite financiare în contul de utilizator. Jocurile de noroc pot da dependență, iar un jucător responsabil va fi permanent atent să nu cadă în această capcană.

5. Joacă pariurile maxime la aparate cu sloturi

Sloturile online permit setarea pariurilor pe valori diferite. Joacă întotdeauna cel mai mare pariu, deoarece îți va permite să câștigi jackpotul. De fapt, majoritatea sloturilor nu plătesc bonusuri și jackpot-uri progresive decât dacă pariezi creditele maxime.

6. Evită să joci sub influența alcoolului

Jocurile de noroc pot aduce câștiguri, însă, e nevoie să fim conștienți, pot aduce și pierderi. Este important ca atunci când joci să fii într-o stare bună, să nu fii sub influența băuturilor alcoolice deoarece există riscul să pierzi controlul asupra cheltuielilor. De asemenea, nu juca dacă ești extrem de obosit sau dacă starea ta nu este una bună.

7. Nu căuta soluții minune

Cazinoul este un joc de noroc, șansele sunt resetate la fiecare nou joc. Din păcate, combinațiile secrete și strategiile infailibile nu există. De exemplu, faimoasa tehnică martingale (dublați pariul de fiecare dată când pierdeți pe roșu sau negru) este complet inutilă. În primul rând nu vei câștiga niciodată, rambursând banii pierduți.

Așa cum le spune și numele, jocurile de noroc se bazează pe…noroc. În ceea ce privește cazinourile online, acestea folosesc software-uri autorizare care garantează caracterul aleatoriu al rezultatelor. Este important să alegi întotdeauna cazinouri licențiate, care respectă toate reglementările legale în ceea ce privește corectitudinea jocului.

8. Controlează-ți emoțiile și distrează-te!

Furia, frica, adrenalina sau bucuria te pot face să-ți schimbi jocul și să te împingă să acționezi irațional. Nu uita faptul că ești într-un cazino pentru a te distra.