Blogging

Cum să joci sloturi online

kasyno online

Cazinourile online pun mare accent pe oferta de sloturi, de aceea, mai mult de 75% dintre jocurile de site-urile de cazinou sunt reprezentate de păcănele. Varietatea acestora, câștigurile care pot fi obținute (în special la sloturile cu jackpoturi progresive), precum și nivel ridicat de distracție pe care îl oferă acest tip de jocuri le poziționează pe primele locuri în topul preferințelor jucătorilor. Cu toate acestea, nu toate sloturile sunt atât de avantajoase pentru jucător, așa că, în cele ce urmează, vom analiza care sunt cele mai bune opțiuni de luat în calcul.

Cum să joci păcănele online că să ai și șanse de câștig!

Foarte important este procesul de selecție a sloturilor, acestea trebuind să întrunească mai multe condiții. Printre cele mai importante se numără RTP-ul (care nu trebuie să fie mai mic de 96%), volatilitatea, valoarea mizei minime și maxime, precum și suma care poate fi câștigată la slotul respectiv. Alături de aceste elemente, contează dacă pot fi câștigate runde gratuite și dacă sloturile oferă caracteristici speciale.

Un alt aspect pe care majoritatea jucătorilor îl consideră esențial este legat de corectitudinea jocurilor ca la aparate. Acest lucru poate fi verificat prin consultarea certificatului de testare a jocurilor din portofoliul unui cazinou de către o instituție internațională de testare. În general, platformele de cazinou legale și licențiate oferă un astfel de certificat, pentru că lipsa acestuia nu le-ar permite să obține licența din partea organismelor de autorizare.

În cazul în care jucătorul se orientează către sloturile cu jackpot progresiv, acestea trebuie selectate în funcție de frecvența acordării de câștiguri. Un slot din această categorie este “fierbinte”dacă a oferit câștiguri în ultimele 3-6 luni. În schimb, la un slot progresiv la care nu s-a mai câștigat de peste 1 an nu este recomandat să joci.

Jucătorul trebuie să își stabilească un plan de pariere, pe care să-l respecte cu strictețe. Anumite sloturi sunt sensibile la modificarea valorii mizelor, așa că, alternarea mizelor mici cu unele medii sau chiar mari îi poate aduce jucătorului câștiguri mult mai frecvent decât dacă joacă pe aceeași sumă pe termen îndelungat.

La fel de important este să studiezi sloturile pe care intenționezi să le joci mai mult timp. Mai ales dacă există opțiunea de joc gratuit, pentru că vei juca fără presiune și fără să îți consumi banii din cont. Încasarea câștigurilor (mai ales a celor mari) este o condiție esențială pentru a te putea bucura de sloturile favorite pe termen cât mai lung. Nu te gândi neapărat să câștigi atunci când joci la păcănele, ci mai degrabă, să te distrezi cât mai bine!